kala

Länsi-Uudenmaan hajajätevesihanke, LINKKI, tarjoaa laadukasta ja puolueetonta neuvontaa haja-asutuksen jätevesiasioissa. Ota yhteyttä jätevesineuvojiimme.

 

 

 

 

 


På svenska

 

 


 

 

 

 

 

 

 

kuva

kuva

esite

kuva

s

Vinkki!

Siirtymäaika jätevesijärjestelmien uudistamiselle on ranta- ja pohjavesialueilla 31.10.2019 asti.

Kokeile ympäristöhallinnon tekemää Vesihuoltotulkkia. Sen avulla saat ehdotuksen kiinteistöllesi parhaiten soveltuvista ja taloudellisimmista jätevesien-käsittelyvaihtoehdoista. Samalla saat myös selville sijaitseeko kiinteistösi herkällä alueella, kuten pohjavesialueella. 

Uudistamassa järjestelmää?

Tietoa kuntien vaatimuksista löytyy kuntatietohakukoneesta.
Jätevesijärjestelmien suunnittelijoita löytyy alan yrittäjien hakukoneesta.


Hajajätevesihanke

Tervetuloa Länsi-Uudenmaan hajajätevesihankkeen verkkosivuille!

Tutustu Länsi-Uudenmaan haja-asutuksen jätevesien käsittelyn tilaan alla olevan kartan avulla. Jätevesien käsittelyä on selvitetty kartoitus- ja neuvontakäynneillä vuodesta 2009 alkaen 174:llä alueella.  

Saadaksesi lisätietoa alueista valitse haluamasi alue kartalta

Näytä suurempi kartta

Ajankohtaista

08.04.2019

Länsi-Uudenmaan hajajätevesihanke, LINKKI, järjestää jätevesi-illan Nummelassa Funkis-Aura talossa (Asemantie 1). Illassa käydään läpi lainsäädäntöä, herkkiä alueita sekä jäteveden käsittelyn tilaa Länsi-Uudenmaan haja-asutusalueilla.

20.03.2019

Tervetuloa mukaan vaikuttamaan oman kuntasi vesien tilaan! Tilaisuudessa pääset kertomaan toiveesi ja huolesi Vihdin kunnan vesiluonto- ja rantakohteiden tilasta ja tarpeista. Yhdessä koottua tietoa hyödynnetään kuntasi vesistöjen hoidon toimenpideohjelman laadinnassa.

15.02.2019

Tervetuloa juhlaseminaariin 27.3.2019. Kirkkonummi kunnantalon valtuustosali klo: 9–14.

21.01.2019

Kaikenlaiset jätevesijärjestelmät vaativat huoltoa. Tänä talvena on syytä tarkkailla myös talousvesikaivoa, koska vesi saattaa loppua.

18.01.2019

Elinvoimainen ja esteetön Siuntionjoki 2030 -vision yhteistyösopimus allekirjoitettiin perjantaiaamuna 18.1. 2019 hyvissä tunnelmissa Siuntion kylpylässä. Sopimukseen nimensä laittoivat kunnanjohtajat Siuntiosta, Vihdistä, Kirkkonummelta, Lohjalta ja Inkoosta sekä Länsi-Uudenmaan vesi ja ympäristö ry:n toiminnanjohtaja Jaana Pönni.